;?>

Feed Rss

Global Azure Bootcamp – 2016

04.01.2016, Bulut Bilisim, Duyurular, by , .
Okuma Süresi: < 1 dakika

İlki 2013 Nisanında yapılmaya başlanan Global Azure Bootcamp bu senede Nisan ayında tüm Dünya’da eş zamanlı olarak yüzlerce lokasyonda yapılacak. Global Azure Bootcamp Türkiye’de İstanbul ve Ankara’da bir tam gün boyunca sektör tecrübesi olan uzmanlarca yapılacak. Azure yeniliklerini ve uygulamalarını Development ve IT Pro seanslarıyla hem yazılımsal hem de altyapısal çözümlerle öğrenme şansı yakalayıp, kendi bilgisayarınızdan aynı örnekleri sizlerde yapabileceksiniz.

Bende, sektörün tecrübeli isimlerinden Emre Aydın ile birlikte bu sene Global Azure Bootcamp Türkiye – Ankara bacağındaki IT Pro oturumlarında sizlerle birlikte olacağım. Ben sizlere Microsoft Operations Management Suite teknolojisini anlatırken bir sonraki oturumda ise Emre Aydın sizlere Microsoft Azure StorSimple anlatacak. Etkinliğin Development oturumlarında ise Gencebay Demir Asp.Net Core 1.0 ile Cloud Base Development, Seçkin Bedük Docker Container ve Microsoft Azure, Anıl Güleroğlu ise Azure Mobile Services ile Mobile Application Development anlatacak.Etkinliklerin kayıt linklerini ve içeriği yazının son bölümüne ekledim.


Toplamda tüm dünya da 177 etkinliğin 129’u onaylanmış 48’i onay bekliyor durumda, Global Azure Bootcamp etkinlik haritasını ve lokasyonları bu linkten görebilirsiniz. Bu senede tüm dünya da on binlerce katılımcının yer alacağı bu etkinliği kaçırmamanızı öneririm.

Sizler de tamamen ücretsiz bu etkinliğe hemen kaydolabilir ve tüm gün boyunca Azure platformundaki en güncel çözümleri sektör uzmanlarından öğrenebilirsiniz.

Ankara etkinliğine dair detaylar ve kayıt için tıklayın

İstanbul etkinliğine dair detaylar ve kayıt için tıklayın

Etkinlikte görüşmek üzere.

Ka®a

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir